Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua internaţională a vârstnicilor, marcată de Crucea Roşie Alba. Cadouri pentru persoanele de vârsta a treia

Publicat

2017-10-02-PHOTO-00000003 Cu prilejul zilei mondiale a persoanelor în vârstă, voluntarii Filialei de Cruce Roşie a Judeţului Alba vor realiza vizite la domiciliul a cinci beneficiari de vârsta a treia din municipiul Alba Iulia.

„Ne îndreptăm atenţia, ca în fiecare an, către oameni singuri, care nu au familie sau nu beneficiază de sprijinul acesteia, vârstnici cu nevoi socio-materiale, cu probleme medicale, pentru care orice atenţie şi orice dar le aduce bucurie şi mulţumire sufletească.

Prin această activitate intenţionăm să subliniem grija şi preocuparea care ar trebui manifestate faţă de părinţi, bunici şi cunoscuţi de vârste înaintate”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Alba.

Cadourile din partea Crucii Roşii Române Filiala Alba vor consta în încălţăminte, bluze, şosete şi fulare adaptate sezonului răcoros, precum şi câteva alimente neperisabile colectate prin programul Banca de Alimente.

Pentru a răspunde deopotrivă nevoii de comunicare a beneficiarilor, voluntarii vor socializa cu vârstnicii, pentru a le asculta experienţele acumulate de-a lungul vieţii şi a-i încuraja să gândească pozitiv, în pofida tuturor greutăţilor.

Crucea Roşie mulţumeşte tuturor oamenilor care susţin în mod constant campaniile de ajutorare a persoanelor vulnerabile din judeţul nostru, prin realizarea de donaţii în urnele de colectă fonduri şi alimente din magazinele partenere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax