Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua internaţională YouthBank, sărbătorită şi la Alba Iulia. Baloane colorate pe cerul Cetăţii Alba Carolina, cu nume ale oraşelor YB din lume

Publicat

YB2 De ziua internaţională a YouthBank, tinerii “bancheri” din Alba Iulia au sărbătorit în Cetatea Alba Carolina. Au vrut să marcheze ziua celor care investesc în ei încredere şi resurse, pentru a inspira generaţiei lor iniţiative şi implicare în comunitate.

25 mai e Ziua Internatională YouthBank, a celor care îşi doresc să fie mai buni, pentru a reuşi în profesie şi in viaţă, a celor care nu au o mentalitate de asistat social, consideră iniţiatorii.

Echipele YB din Romania au dat drumul spre cer unor baloane inscripţionate cu numele oraşelor YB din lume. Tinerii din Alba Iulia i-au sărbătorit astfel pe colegii din YB Aparan (Armenia), YB Roeselare (Belgia), YB Tuzla si YB Modrica (Bosnia si Herzegovina), YB Yambol (Bulgaria), YB Bargebi (Georgia), YB Germania, YB Karakol (Kyrgyzstan), YB Cork (Irlanda), YB Ialoveni (Moldova), YB Divac (Serbia), YB Bardejov (Slovacia), YB Maribor (Slovenia) şi YB Adıyaman (Turcia).

“Ştim ca uneori nu descoperim usor oportunitatea de a investi intr-un simplu tanar, ca multi altii, cand avem in jurul nostru o multime de cazuri dificile, care reclama atentie si interventie imediate. Dar acesti tineri sunt cei care, daca li se acorda incredere, daca li se intinde acum o mana de ajutor, daca isi dezvolta acum abilitati necesare in viata reala, in urmatorii ani nu vor fi o povara pentru sistemul social, pentru stat sau pentru comunitate. Sunt cei care pot si vor produce plus-valoare, cei care isi vor plati intotdeauna taxele si impozitele si ii vor ajuta in acest fel pe cei aflati in dificultate. Sunt cei care vor investi energie si resurse in tineri, pentru ca cineva, candva, a facut acelasi lucru pentru ei. Sunt cei care isi vor invata copiii sa simta si sa actioneze la fel, perpetuand in acest fel, in comunitate si societate, un model si un exemplu de care avem atata nevoie”, transmit reprezentanţii YouthBank Alba.

În cinci ani, aceştia au reuşit să finanţeze cu peste 100.000 de lei, din resurse exclusiv private, 54 de proiecte ale liceenilor albaiulieni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax