Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Naţională a României sărbătorită la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. 50 de polițiști au fost avansați în grad

Publicat

_DSC2085 La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, vineri, în cadrul unei şedinţe festive, a fost sărbătorită Ziua Naţională a României şi aniversarea celor 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Cu aceeași ocazie, 50 de poliţişti care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională au fost avansaţi în gradul profesional următor.

La eveniment au participat chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, şefii de servicii şi subunităţi, şefii de birouri, poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

În deschidere a fost intonat Imnul Naţional şi evocat momentul Marii Uniri, iar şeful inspectoratului a prezentat mesajul vicepremierului pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

În continuare, comisar şef de poliţie conferenţiar doctor Marius Ciută, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a prezentat tema intitulată „ 1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2014 – 96 de ani de la Marea Unire, actul de naştere al Statului Unitar Român”.

Momentul a fost urmat de festivitatea avansării în gradul profesional următor a unui număr de 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

S-a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne şi Dispoziţiei Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba prin care 49 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (18 ofiţeri şi 31 de agenţi) au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Un alt ofiţer a fost înaintat, la termen, în gradul profesional următor.

Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională, conducerea inspectoratului a adresat felicitări celor 50 de poliţişti avansaţi şi le-a urat succes.

Totodată, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, seful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a adresat tuturor poliţiştilor din subordine, urări de sănătate, succes în activitatea ce o desfășoară şi împliniri alături de familii şi cei dragi.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba adresează tuturor românilor urări de sănătate şi împlinirea aspiraţiilor. ”La Mulți Ani!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax