Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Naţională fără Tutun. Elevi din Cetatea de Baltă şi Şona au aflat informaţii utile pentru a-şi proteja sănătatea

Publicat

fara tutunZiua Naţională fără Tutun este marcată, în fiecare an, în a treia joi din luna noiembrie, printr-o iniţiativă menită a atrage atenţia asupra impactului pe care îl are fumatul asupra sănătăţii oamenilor. Cu această ocazie, joi, 17 noiembrie, Centrul de Documentare şi Informare din Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” Cetatea de Baltă şi Şcoala Gimnazială Şona a derulat o serie de activităţi pentru adolescenţi.

Tinerii au aflat informații științifice și obiective referitoare la efectele fumatului, la riscurile la care se supun fumătorii și cei din jurul lor, elevii, fiind implicaţi activ în prevenirea fumatului, prin realizarea unui poster tematic.

“Pericolele sunt numeroase, ele nu se văd la primul contact, dar sunt foarte bine cunoscute şi recunoscute, fiecare fumător are pe pachetul de ţigări consecinţele fumatului. Studiile arată ca tot mai mulţi tineri încep să fumeze de la vârsta de 12-13 ani, tocmai de aceea aceste activităţi sunt de folos şi utile, astfel încât pot afla şi vedea efectele tutunului asupra organismului”, a transmis profesorul documentarist, Emilia Luciana Bunea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax