Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Ziua Poliţiei Române”. Peste 200 de copii, în vizită la sediul IPJ Alba şi dezbateri cu elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice

Publicat

pol

Manifestările organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române au continuat şi miercuri, 21 martie. Preşcolari şi elevi din Alba Iulia au vizitat sediul IPJ şi au fost informaţi despre activitatea desfăşurată aici şi despre tehnicile din dotare. Totodată, elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice au fost informaţi preventiv, pe tema violenţei şi a consumului de droguri.

Începând cu ora 10.00, miercuri, la sediul inspectoratului şi la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a organizat „Ziua porţilor deschise”.

Această activitate fost prilejul unei întâlniri cu aproximativ 200 de preşcolari din 4 grădiniţe din municipiul Alba Iulia şi cu o clasă de elevi ai Seminarului Teologic Romano-catolic din Alba Iulia. Aceştia au făcut o vizită la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi, cu această ocazie, au beneficiat de o prezentare a inspectoratului, a tehnicii din dotare, a modului de funcţionare a acesteia, precum şi a câtorva materiale cu caracter informativ-preventiv.

Criminaliştii le-au luat câte o amprentă celor mai mici dintre vizitatori şi le-au înmânat-o, pentru a o avea ca amintire de la poliţie.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia şi ai Centrului de Prevenire şi Consiliere Antidrog Alba, parteneri în Proiectul „Fii inteligent! Nu fi violent!” iniţiat de Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, au fost prezenţi în sala de festivităţi a liceului, unde au susţinut o sesiune informativ preventivă.

Aceasta sesiune a avut ca beneficiari 121 elevi ai claselor a V-a şi a IX-a, cărora le-au fost prezentate materiale documentare din activitatea poliţiei.

[nggallery id=122]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax