Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Ziua Porților Deschise la Colegiul Național Militar din Alba Iulia. Zeci de elevi de gimnaziu și părinți au vizitat unitatea

Publicat

Zeci de elevi de gimnaziu și părinți au vizitat Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, cu ocazia activității „Ziua Porților Deschise”.

Prin acest demers, unitatea de învățământ a dorit să vină în sprijinul elevilor interesați să urmeze cursurile unui colegiu militar.

Timp de două ore, vizitatorii i-au putut vedea pe elevii militari în sălile de studiu, pe terenul de instrucție sau de sport și au putut interacționa cu aceștia, adresându-le, cu o curiozitate lesne de înțeles, zeci de întrebări. Oaspeții au putut participa și la raportul companiei, o activitate care are loc zilnic la finalul orelor de curs, au anunțat reprezentanții colegiului.

De asemenea, în sala de sport a colegiului a fost amenajat traseul utilitar-aplicativ pe care candidații la admitere trebuie să îl parcurgă, elevii primind explicații despre executarea elementelor, baremul dar și penalizările pe care le pot primi pentru executarea incorectă a exercițiilor.

La finalul activității, clasa a XI-a C a pregătit cu această ocazie un excercițiu de instrucție de front, spre încântarea celor prezenți, care i-au răsplătit cu aplauze.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Alba, ai cărui reprezentanți care le-au oferit oaspeților informații privind recrutarea pentru învățământul militar liceal.

sursă: Facebook – Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax