Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud. Cadouri pentru copii de la Moş Nicolae

Publicat

20161206_103927Grădinița cu Program Prelungit ”Primii pași” din Aiud își sărbătorește, în fiecare an, pe 6 decembrie, ziua de înființare. Pe parcursul anilor, de când funcționează, sute de copii au fost pregătiți cu drag, pentru şcoală şi pentru viaţă.

Întreg colectivul grădiniței a petrecut momente minunate cu partenerii din fiecare an: părinții copiilor, Serviciul de Ajutor Maltez – filiala  Aiud și reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez din orașul înfrățit cu municipiul Aiud, Hasselroth – Germania, care, prin darurile oferite de Moș Nicolae, au adus copiilor multă bucurie.

Cadre didactice, copii și părinți au petrecut împreună clipe de neuitat. Bucuria și încântarea care se citea pe chipurile celor mici, avându-i alături pe cei dragi în activitățile creative desfășurate la fiecare grupă, au dus la o și mai strânsă legătură între partenerii în educație a celor mici, transmit reprezentanţii primăriei.

”Pas cu pas îi ajutăm pe copii să se dezvolte armonios, să aibă încredere în ei şi să privească lumea şi viaţa aşa frumoase cum sunt. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială!”, a transmis directoarea Grădiniței cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, Luminiţa Josan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax