Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Ziua porților deschise” la Liceul Tehnologic Ocna Mureș. Oferta educaţională pentru elevi

Publicat

Elevii din clasele a VIII-a de la Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” din Ocna Mureș și de la Școala Gimnazială din Unirea vizitat, săptămâna trecută, Liceul Tehnologic din Ocna Mureş, pentru a afla detalii despre oferta educațională.

Pe 28 martie, gazdele le-au prezentat lecții demonstrative, în laboratoarele de informatică, electrotehnică, chimie și biologie, analiza mărfurilor, dar și la atelierul mecanic sau în sala de lectură. Oferta educațională a liceului cuprinde specializări cerute de piața muncii, precum mecanic, lucrător comercial și operator fabricare medicamente și produse cosmetice – școala profesională.

Experiența a fost cu atât mai valoroasă pentru elevii de gimanziu, cu cât liceenii au fost cei care i-au primitși le-au prezentat ce are mai bun și mai frumos liceul lor, un schimb de ștafetă bine apreciat și cu real folos pentru a ști ce îi așteaptă în viitor dacă vor opta pentru Liceul Tehnologic Ocna Mureș, transmit prof. ing. Maria Elena Udrea şi elevul Radu-Nicolae Popa, din partea instituţiei de învăţământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax