Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua porților deschise la Şcoala „Vasile Goldiș” Alba Iulia. Părinţii şi copiii au primit informaţii despre înscrierea în clasa pregătitoare

Publicat

vasile goldis Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” din Alba Iulia a găzduit sâmbătă evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”, în cadrul căruia a promovat oferta pentru clasa pregătitoare. Au fost prezenți părinți şi copii care au avut ocazia să vadă sălile de clasă şi să afle modul în care se desfășoară orele de curs, precum și cum se face înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. 

Aceștia au fost întâmpinaţi de cadrele didactice care urmează să predea, în anul şcolar viitor, la clasa pregătitoare, de conducerea şcolii.

Profesor Teofil Florea, directorul instituţiei le-a prezentat părinţilor planul de şcolarizare, facilităţile oferite elevilor, baza materială şi umană a şcolii, rezultatele deosebite obţinute de elevi şi cadre didactice la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, agenda activităţilor extraşcolare /extracurriculare, proiectele/parteneriatele în care este implicată şcoala, planuri de viitor.

„Emoţiile şi forfota zilei au fost amplificate de găzduirea, în paralel, a olimpiadelor de limba română şi tehnologii – faza judeţeană – la care au participat peste 260 de elevi însoţiţi de părinţi şi profesori îndrumători”, a declarat directorul instituției.

Vizitatorilor le-au fost prezentate sălile de clasă, sala şi terenurile de sport, sala de mese, cabinetele medicale, biblioteca, cabinetele şi laboratoarele şcolare, modul în care se desfăşoară orele de curs, precum şi modalitatea de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax