Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Protecţiei Civile din România, sărbătorită de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba

Publicat

Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România, din data de 28 februarie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba – Detaşamentul de pompieri Alba Iulia s-au desfăşurat activităţi cu accent pe prezentarea tehnicii specifice protecţiei civile, un ceremonial militar şi “Ziua Porţilor Deschise”

La această activitate au fost prezente oficialităţi ale judeţului, precum subprefectul Cornel Murg, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, precum și reprezentanţi ai instituţiilor din judeţ și cadre ale inspectoratului şi elevi de la şcolile din municipiul Alba Iulia, cărora le-a fost prezentată tehnica din domeniul protecţiei civile.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, a fost înaintat înainte de termen, în grad de colonel – lt.col. Nelu Vintilă.

Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a fost înaintat înainte de termen,în gradul de plutonier adjutant –plt.maj. Daniel Buta  şi în mod excepţional, în gradul de plutonier major – plt. Ioan Boca.

Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost oferite diplome de excelenţă pentru trei cadre militare ale ISU Alba și anume colonel Felix Pintea, maior Adrian Guia, plt. Florin Zinca.

Cu această ocazie au fost acordate diplome aniversare instituţiilor din judeţ, cadrelor militare în rezervă şi inspectorilor de protecţie civilă de la primăriile din judeţ.

Totodată, pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională, i s-a conferit Medalia „Bărbăţie şi Credinţă”, primului adjunct al ISU Alba colonel Cornel Oprişa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. piromanu

    vineri, 01.03.2013 at 10:22

    foarte frumos numai prezentari si parade..iar la un incendiu umflatii astia ajung dupa 2 zile salvand un pumn de cenusa se vede din fotografii ca le e gandul numai la carnati si la capre :))) mai bn te **** tu pe foc si-l stingi singur pana ajunge familia bundy :))) vai si amar..

  2. Aiudean

    vineri, 01.03.2013 at 21:04

    Mai baiatule tu cred ca suferi cu ceva.Dca esti mai bun si te crezi vreun erou dute tu in locul lor si sa te bagi in foc „chiar si dupa 2 ore” cum zici tu,dar nu e cazul.Ei sunt adevarati eroi.Sunt singurii care isi mai merita banii de la stat in acest moment in Romania.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax