Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Ziua Rozelor” celebrată la Ciumbrud. Deschiderea oficială cu paradă și vizite la standuri

Publicat

„Ziua Rozelor” ediția a XIII-a a debutat în această dimineață la Ciumbrud cu o paradă a frumoaselor flori. Mașini, trăsuri și chiar tractoare împodobite cu trandafiri au defilat prin centrul comunei spre bucuria vizitatorilor și a localnicilor care se mândresc cu acest eveniment devenit deja tradiție.

Sâmbătă dimineața începând cu ora 9.00, comuna Ciumbrud s-a transformat în paradisul trandafirilor. Ziua Rozelor 2014 a început cu tradiționala paradă care a pornit de la Colegiul Național „Bethlen Gabor” din Aiud spre Parcul Rozelor din Ciumbrud. Mașini, biciclete, trăsuri, toate împodobite cu multă pricepere au defilat pentru a anunța deschiderea oficială a celei de-a a XIII-a ediții a Zilei Rozelor. Din paradă nu au lipsit majoretele, dansatori sau fanfara.

Deschiderea evenimentului a avut loc în Parcul Rozelor din Ciumbrud, în compania primarului Municipiului Aiud, Mihai Horaţiu Josan și a președintelui CJ Alba, Ion Dumitre. A urmat apoi prezentarea cultivatorilor de trandafiri şi vizitarea standurilor membrilor asociaţiei. Manifestarea a început la ora 10.00 în centrul Ciumbrudului, unde producătorii s-au întrecut în ornarea standurilor. Un joc al culorilor și miresmelor care au „inundat” întreaga zonă.

Atmosferă de sărbătoare la Ciumbrud, unde mirosul rozelor a împânzit tot parcul din Ciumbrud, iar standurile cultivatorilor de roze au fost pregătite parcă pentru un concurs de frumusețe. Pe lângă mirosul superb, aranjamentele florale s-au ridicat și ele la înălțimea evenimentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax