Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Zonele verzi din Blaj, mai curate datorită elevilor din municipiu. 300 de saci de gunoi au fost adunați într-o acțiune de ecologizare

Publicat

DSC_0101 Peste 300 de saci (de 120 de litri) de gunoi menajer au fost adunați din zonele verzi ale Blajului în cadrul unei acţiuni de ecologizare, la care au participat aproximativ 800 de elevi. Acţiunea, care s-a desfăşurat joi, a fost organizată de Primăria Municipiului Blaj, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, la eveniment participând, cu elevi şi cadre didactice, toate şcolile din municipiu.

Cei aproximativ 800 de elevi, însoţiţi de cadre didactice, au ecologizat intrările în oraş, albia şi malurile Târnavelor, Pădurea Cărbunari, precum şi zonele verzi din arealul localităţilor componente Tiur, Mănărade şi Petrisat.

Autorităţile s-au declarat foarte mulţumite de implicarea şcolilor participante la acţiunea de ecologizare, elevii au fost foarte receptivi şi s-au arătat dornici să contribuie la crearea unui mediu sănătos şi curat, pentru prezent şi viitor. Pe lângă ecologizarea în sine, acţiunea de joi a avut ca scop şi cultivarea spiritului civic în rândul elevilor, generaţia de mâine a Blajului.

Organizatorii anunţă că astfel de campanii de ecologizare a zonelor verzi din zona Blajului vor mai avea loc chiar în acest an, ne-a informat viceprimarul municipiului Blaj, Livia Mureşan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax