Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A început Festivalul Național Studențesc ”Serbările Unirii”. Patru trupe de dans au încântat spectatorii

Publicat

Sub privirile a aproximativ 150 de spectatori a debutat, vineri, Festivalul Național Studențesc ”Serbările Unirii”. Prezentat de MC Kotto, evenimentul a fost apreciat de cei prezenți. Spre final, pe scena Casei de Cultură a Studenților și-a făcut apariția comediantul Cosmin Natanticu.

Tot în cadrul primei seri  a Festivalului a fost acordată, de către directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, diploma pentru locul doi obținut de trupa de dans ”Calliope”  la Festivalul de Dans Studențesc desfășurat la Sibiu. Reamintim că formaţia albaiuliană a fost nevoită să depună o contestație pentru a-i fi recunoscute meritele.

Patru trupe de dans  și-au demonstrat măiestria în ceea ce privește  arta  dansului. Astfel că pe scenă au pășit pe rând Ansamblul de dans ”Parângul” din Petroșani, ”M&M” Sibiu, ”Jump-In” Cluj Napoca și  ”Calliope” din Alba Iulia.

Finalul a fost cu adevărat  emoționant deoarece  ”Calliope Juniors”, o trupă de dans alcătuită din copii, îndrumați de Gabriel Popovici au pregătit o coregrafie specială, amintind de celebrul cântăreț Michael Jackson.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax