Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(Foto) BASCHET: CS Universitatea s-a impus fără emoții în derby-ul de sâmbătă, cu scorul de 69-54

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia s-a impus, sâmbătă, în fața celor peste 200 de suporteri prezenți în sala de sport a Universității ”1918” din Alba Iulia.  După ce, la pauză, au condus cu 45 la 28, scorul final avea să arate 69-54 (pe sferturi, 18-13, 27-15, 13-14 și 11-12).

După startul bun de meci, CS Universitatea a continuat să evolueze excelent pe parcursul primelor două sferturi, când a reușit să încline balanța clar în favoarea echipei pregătite de Tomas Bilek.

Dacă sfertul trei a fost în continuare echilibrat, sfertul patru avea să aducă schimbări pe tabelă. Fetele lui Bilek nu au reușit în ultimul act să marcheze deloc timp de 4 minute, iar jucătoarele de la Nova Vita Târgu Mureș au pus în pericol avantajul albaiuliencelor.

În urma acestei victorii, CS Universitatea a acumulat al doilea succes în fața grupării din Târgu Mureș și astfel a câștigat o luptă importantă pentru ocuparea locului secund.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat Becca Tobin 16, Taneisha Harrison 13, Breanna Salley 12, Nadia Parker 8, Katya Abramzon 8, Ancuța Stoenescu 7 și Eniko Tarța 5

Galerie de la Târgu Mureș și oficialităţi din Alba în tribună

La partida de sâmbătă dintre cele două combatante au asistat și oficialităţi, printre care primarul Mircea Hava, viceprimarul Ioan Bogățan, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, vicepreședintele Alin Cucui, subprefectul Raul Tudorașcu, rectorul Moise Achim, dar și o parte din sponsorii echipei.

Tot în tribunele  arenei din Alba Iulia s-a aflat și un grup de  aproximativ 20 de suporteri sosiți de la Târgu Mureș pentru a-și încuraja favoriții.

Ceartă între antrenorul echipei Nova Vita și fostul iubit al Alexandrei Cutaș

La finalul meciului de la Alba Iulia, când toată lumea se pregătea de plecare, s-a produs o încăierare între antrenorul Stacey Nolan de la Nova Vita Târgu Mureș și  fostul iubit al Alexandrei Cutaș (potrivit martorilor prezenți la fața locului). Cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar antrenorul și fostul iubit al baschetbalistei au fost la un pas de bătaie. Mai mult, tehnicianul grupării a fost amenințat  de către tânăr. ”Vii tu, negrule, să faci legea la mine în țară? Să nu te mai prind în Târgu Mureș!”, a replicat nervos românul, în vreme ce antrenorul Stacey Nolan a fost cu greu calmat de un oficial al echipei de baschet.

Foto: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax