Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO) BASCHET: CSU Alba Iulia a pierdut derby-ul cu CSM Târgoviște. Meci spectaculos, încheiat cu scorul 72-80

Publicat

Derby-ul de baschet de la Alba Iulia a pus față în față două dintre cele mai bune echipe ale actualei ediții de campionat. Trupa pregătită de Tomas Bilek a oferit o replică pe măsură grupării CSM Târgoviște. Scorul final 72-80 (pe sferturi, 21-23, 20-18, 15-18 și 16-21), adus în contul oaspeților de sâmbătă încă o victorie.

Formația CS Universitatea Alba Iulia a primit, sâmbătă, pe propriul teren vizita formației CSM Târgoviște. După un debut bun de  partidă în care gruparea din Alba Iulia a reușit să conducă cu cinci puncte liderul Diviziei A la baschet feminin, gruparea din Târgoviște  a reușit să revină și să conducă după primul sfert cu 21-23.

În sfertul doi, liderul din Târgoviște a demonstrat de ce se află pe prima poziție în clasament și a preluat conducerea cu 10 puncte. Pe finalul sfertului secund, fetele lui Tomas Bilek  și-au revenit și au reușit să  egaleze, astfel că scorul pauzei a fost 41-41.

Pauza de 15 minute s-a dovedit a fi prielnică formației târgoviștene, deoarece oaspeții au ieșit mai motivați de la cabine și au reușit să preia conducerea pe tabelă, astfel că au încheiat penultimul sfert la trei puncte în fața echipei din Alba Iulia.

În tabăra CSM-ului din Târgoviște se află și Volha Tămîrgeanu și Alexandra Uiuiu, sportive care în sezonul trecut evoluau pentru CSU Alba Iulia. Cele două baschetbaliste nu au evoluat deloc contra fostei echipe.

Spectacolul de la Alba Iulia nu a fost doar pe teren și asta datorită celor peste 300 de spectatori prezenți în sală, care au încurajat echipa din orașul nostru pe tot parcursul jocului.

Finalul derby-ului de la Alba Iulia nu a fost recomandat cardiacilor, deoarece partida a fost foarte strânsă, iar cele două echipe puteau schimba soarta jocului de la un moment la altul.

Din păcate, echipa Universității nu a reușit să se impună în derby-ul cu CSM Târgoviște și a acumulat astfel al doilea eșec din acest campionat.

Pentru formația din Alba Iulia au marcat: 27 Parker, 19 Harrison, 12 Salley, 7 Tarța, 7 Abramzon.

FOTO: Andrei Iancu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. delia

    sâmbătă, 10.12.2011 at 21:51

    Cand au evoluat V.Tamargeanu si A Uiuiu….ca noi nu le-am vazut?….sau te referi la incalzire?

  2. suporter

    duminică, 11.12.2011 at 20:16

    Felicitari echipei CSU,Chiar daca au pierdut fetele au luptat exemplar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax