Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO|Coliziune între două BMW-uri, în zona Cetate din Alba Iulia. Unul dintre șoferi circula pe interzis. O femeie, transportată la spital

Publicat

accident rutier alba iulia Un accident rutier s-a produs sâmbătă, în jurul amiezii, la intersecția străzilor Energiei cu Toporașilor din Alba Iulia. Două autoturisme de lux au intrat în coliziune, iar o persoană a fost transportată la spital cu leziuni grave. Este vorba despre o femeie care se afla pe trotuar în momentul accidentului.

UPDATE: Din primele informații, două autoturisme marca BMW s-au ciocnit în intersecția străzilor Energiei cu Toporașilor. Șoferul unui BMW de culoare neagră circula pe interzis și a intrat în coliziune cu un BMW de culoare argintie, care venea dinspre Piața din Cetate.

În urma coliziunii, BMW-ul negru a ricoșat în bordură și a lovit o femeie. Aceasta circula pe trotuar cu un copil care se afla în cărucior. Din fericire, copilul nu a suferit leziuni.

În schimb femeia a fost transportată la spitalul din Alba Iulian și este internată la Secția de Ortopedie.

UPDATE1: Potrivit reprezentanţilor spitalului, duminică dimineaţa, starea pacientei era stabilă. Diagnosticul cu care a fost internată a fost edem cerebral difuzat, fractură de claviculă şi la picior.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 12.15, N.S.M., de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Energiei, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus pe sens interzis, pe strada Energiei, de A.M.D., de 32 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuar unde a acroşat o femeie în vârstă de 35 de ani şi pe fiica acesteia în vârstă de un an care se afla într-un cărucior.

În urma accidentului femeia şi fetiţa au suferit leziuni corporale şi au fost transportate la spital unde au primit îngrijiri medicale, femeia rămânând internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătamare corporală din culpă.

FOTO: Daniel BLOSS

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mdda

    sâmbătă, 15.11.2014 at 21:55

    Traim in Romania. Cum sa circuli pe interzis!? Esti orb ?! Semnul de interzis nu o fost pus degeaba. Daca ai BMW esti liber sa circuli cu toate semnele de circulatie.

  2. Cosmin

    luni, 17.11.2014 at 10:01

    permis de conducere anulat clar!!!! for ever!!!! asta nu are ce cauta cu masina in spatiul public, daca vrea sa conduca vreun tractor pe hotar, f bine, dar eu i-as anula permisul fara drept de reexaminare EVER!!!

  3. eu

    joi, 25.12.2014 at 18:39

    La ce relatii are tipul ma-si mira

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax