Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO:„De sărbători, cu dragoste”. Spectacol de colinde oferit de Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenților

Publicat

„Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia a organizat marți,  la Casa de Cultură a Studenților, a III-a ediție a spectacolului „De Sărbători… cu dragoste” . Un spectacol emoționant, plin de magie, care ne-a reamintit adevărata semnificație a Crăciunului, puterea inimaginabilă a gesturilor simple, gesturi care aduc oamenii mai aproape.

Elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia au adus tuturor o bucățica din sufletul lor. Aceștia au cântat, au dansat şi au fost actori, alături de elevi ai şcolilor şi instituţiilor partenere: Liceul cu Program Sportiv Sebeş, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Unirea- Structura „Gheorghe Maier” Unirea II, Grădinița cu Program Normal nr.6 Alba Iulia, Școala de folk prof. Daniel Avram – Palatul Copiilor Alba Iulia.

Spectatorii au avut parte de colinde, muzică internațională de Crăciun, teatru, muzica folk, dans modern, dansuri tradiționale românesti, umor și veselie.

De asemenea, în holul Casei de Cultură a Studenților a putut fi vizitată o expoziție de lucrări ale elevilor C.S.E.I. Alba Iulia, constând în obiecte decorative, felicitări și ornamente pentru brad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax