Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotoliul de adjunct al ITM Alba va rămâne temporar liber. Ministerul Muncii va decide dacă Zsolt Calman va fi suspendat din funcţie

Publicat

Arestarea preventivă a inspectorului şef adjunct al ITM Alba, Calman Gabor Zsolt va atrage, cel mai probabil, suspendarea sa din funcţia publică, după ce oamenii legii au dispus cercetarea sa pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier.

Inspectorul şef al ITM Alba, Dorel Fiţ a declarat că aşteaptă înştiinţarea oficială din partea IPJ Alba privind situaţia celui în cauză, după care va transmite documentul oficial Ministerului Muncii. Acest for ar urma să ia o decizie privind înlăturarea lui Calman din funcţie.

Până la remedierea situaţiei, activitatea ITM Alba se desfăşoară în condiţii normale, după cum a precizat Fiţ. „Sunt doi şefi de birouri cu care se lucrează pe linii de control în muncă, astfel că activitatea ITM nu este afectată”, a spus Fiţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax