Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotoliul lui Mircea Hava și-a găsit primul vânător. Florin Roman: „Vreau să câştig Primăria în 2016!”

Publicat

YouTube video

Cu mai bine de doi ani înainte de următoarele alegeri locale, fotoliul de primar al lui Mircea Hava a fost pus deja sub ținta primului vânător. Așa cum a mai anunțat, Florin Roman este decis să câștige cea mai înaltă funcție din administrația locală a Alba Iuliei în 2016, iar, ca antrenament pentru această provocare, va candida la europarlamentare în 2014. Președintele PNL Alba Iulia și-a prezentat marți, în conferință de presă, realizările din funcția de vice al Consiliului Județean Alba și obiectivele pe care și le propune ca primar.

„Voi candida la europarlamentare în 2014 pentru că vreau să văd exact cum mă situez în preferințele electoratului din Alba Iulia, pentru cel mai important obiectiv, care sunt de fapt alegerile locale din 2016. Vreau ca PNL să obțină cele mai multe mandate de consilier în noul Consiliu Local. Când fac aceste afirmații mă bazez pe proiectele pe care le-am promis și pe care le-am dus la bun sfârșit. Mă bazez pe faptul că avem o organizație numeroasă. Nu sunt omul jumătăților de măsură, nu vin la Primăria Alba Iulia să fac figurație, intru în această luptă ca să câștig. Am demonstrat că sunt un om al marilor proiecte, fie că vorbesc de Primul Ghiozdan, care înseamnă 5.700 de ghiozdane pentru copiii care au început școala în anul 2013-2014, fie că vorbim de școala profesională germană sau de autostrada Sebeș-Turda. Primele două sunt materializate, la autostradă încep lucrările în primăvară și, spre supărarea unora, se pare că o vom inaugura în perioada campaniei electorale a alegerilor locale.

Florin Roman promite 2.500 de locuri de muncă în Alba Iulia în 2016-2020

„În mandatul meu de primar, în 2016-2020, îmi propun 2.500 de locuri de muncă la Alba Iulia prin deschiderea orașului pentru toți investitorii care vor să vină la Alba Iulia. Voi fi cel care va umbla după investitori, nu vor aștepta să ne caute ei. Poate dacă era mai multă deschidere, aveam și Tehnoplastul de la Cugir în municipiul Alba Iulia, pentru că ei aici au vrut să se instaleze în prima fază”, a declarat Roman.

Ce vrea să facă din 2016, de la Primărie

Obiectivele pe care este convins că le va duce la îndeplinire dacă va ajunge primar sunt o sală polivalentă, despre care spune că va fi inaugurată în ultimul său an de mandat și un teatru în Alba Iulia: „Mă interesează foarte mult să avem o sală polivalentă la Alba Iulia și o vom avea dacă voi fi ales primar. Îmi propun să finalizăm teatrul de care avem nevoie”.

În cadrul conferinței de presă, Florin Roman a înmânat legitimația cu numărul 1.000 celui mai nou membru PNL Alba Iulia, Tudor Mihai Muntean, om de afaceri albaiulian. Cu această ocazie, Roman a mai spus că până în 2016 își propune ca organizația să ajungă la 2.000 de membri.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. coleg

    marți, 08.10.2013 at 15:03

    ce prostii vorbeste asta! primul ghiozdan e un esec! Copii refuza sa mearga la scoala cu ghiozdanele alea. Sunt bani aruncati. Bani f. multi cu care se putea face altceva

  2. alin

    marți, 08.10.2013 at 18:36

    teatru……..cu cortina lăsată.

  3. leo

    marți, 08.10.2013 at 19:13

    S-a si gasit neica nimeni, libe ralii astia, malai viseaza , mai bine sa se prega teasca ca ii ia pe faras dna-ul!!!

  4. maia

    marți, 08.10.2013 at 20:31

    VISE domnule Roman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Visezi cum am visat si noi in decembrie 1989 ca va fi democratie,ca meritocratia va invinge,ca vom trai fericiti in tara aceasta atat de frumoasa si de bogata.Deci,poti visa domnule Roman ca si noi ne-am imbatat cu vise si promisiuni!
    SUCCES, DOMNULE HAVA la viitoarea candidatura si in continuarea actiunilor propuse pentru bucuria albaiulenilor ! (Regret ca nu sunt albaiuleanca!)

  5. Raisa

    marți, 08.10.2013 at 21:28

    Daca d-nul Roman ar putea fi acuzat de inteligenta, declaratia aceasta ar putea fi o forma de autoironie….pesedista!

  6. COSMIN

    miercuri, 09.10.2013 at 00:28

    prea slab, prea ca la tara..hava are deja o viziune formata, experienta si o echipa foarte pregatita..vezi atragere de bani europeni..jos palaria

  7. ANALISTUL DE ALBA

    miercuri, 09.10.2013 at 08:01

    Votez pe oricine inafara de dl. Ha(l)va din Brusturi , cit si prietenii mei !!!

  8. haiducu

    miercuri, 09.10.2013 at 09:30

    pe hava nu il invingi decat cu un proiect bun! intelegi? nu cu realizari, cu proiect bun! Cum vei valorifica cetatea? … pe care a realizat-o hava. Un sfat? Nu intra pe terenul realizarilor, te ia hava de departe!

  9. Raisa

    miercuri, 09.10.2013 at 20:18

    Florin Roman nu este capabil decat de cele mai obscure abordari umane! Atat.
    Si-ar face lui, in primul rand un serviciu sa-si caute un job. Unul la care sa se priceapa cat de cat, altul decat jurnalism si politica, unde e regretabil, uman.
    Iar Teodor Atanasiu sa inteleaga ca liberalismul exclude parazitii. Oamenii incapabili de status-quo, nu pot revendica functii publice de management, adica care implica inteligenta, analiza, decizie, viziune….echipa.
    E irelevant, Mircea Hava in discutia aceasta si cea mai mare aberatie pe care am putut-o auzi e ca e mai bun decat altul, deoarece are 43 de ani, nu 60!!!!
    Adica ne poate agresa de la varsta lui ” frageda”…
    Daca singurul lui atu e varsta, pacat ca nu e frumos si senzual si nu s-a inscris la un concurs de Mister, spun eu ca femeie….daca tot ne agreseaza cu postere, macar sa ne bucure privirea, nu sa ne-o ultragieze. Ca cetatean, de la un manager public eu am asteptari legate de competente dovedite, pana la venerabila varsta de 43 de ani, nu de isterie prin media locala. Decat cu asemenea ” reprezentanti”, mai bine o tacere politica inteleapta!

  10. il duke

    miercuri, 09.10.2013 at 22:24

    Cand este gata bazinul mult promis d-le vice Roman? La venirea in functia de la CJ anul trecut spuneati ca il terminati si dadeati termene…, acum ati uitat de el? Probabil ca tot asa o sa uitati si de celelalte promisiuni care le faceti acum sau in viitoarea campanie, pentru ca o sa fiti ocupat cu tot felul de alte probleme….politice.
    Cititorul de mai sus are dreptate, cand spune ca primul ghiozdan e un esec, bani aruncati. La fel este și Școala Germană. Sunt prea puțini oameni serioși care sunt interesați de cursurile de acolo. Ce există pînă în prezent acolo este absenteism, lipsa interesului pentru învățătură și în curând partenerul german va renunța la oamenii pregătiți aici. Concluzii putem trage fiecare, dar un lucru este cert: NU CRED CA REPREZENTATI UN MODEL PENTRU CINEVA DIN ALBA IULIA. Sunteti tânăr, dar păcat că nu aveți ceva serios în CV-ul dvs, care să dea încredere. Ce am văzut până acum la dvs nu este decât avânt pentru un fotoliu pe care îl râvniți din invidie sau dorințe nesănătoase… Sper ca alegerile din 2014 să reprezinte un indicator serios pt dvs si de care sa tineti cont, pentru ca nu ma astept să obțineți confirmarea aceea la care sperați,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax