Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „Love Building”: Tabăra de „reparat” cupluri, în premieră, pentru publicul albaiulian. Invitați special, Alexandru Papadopol și Iulia Rugină

Publicat

Sâmbătă, în cadrul Festivalului „Dilema Veche”, la Palatul Principilor din Alba Iulia a fost prezentat lungmetrajul „Love Building”, în regia Iuliei Rugină. Invitați special la acest eveniment au fost regizoarea comediei și unul din actorii principali, Alexandru Papadopol.  Peste 100 de albaiulieni, dar și turiști, care au venit la „Dilema Veche” și-au ocupat un scaun pentru vizionarea comediei. Filmul este construit în jurul iubirii și are la bază relațiile destrămate a 14 cupluri. Este un film din care fac parte atât cursanții școlii de actorie – Actoriedefilm.ro, cât și Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, inițiatorii acestei școli.

„Love Building” este practic un proiect al școlii la care participă 31 de actori neprofesioniști, absolvenți ai cursului celor trei actoriPrintre aceștia se numără și albaiulianca, Carmen Hațegan, prezentă sâmbătă și la premierea filmului la „Dilema Veche”.

Actorul Alexandru Papadopol a spus că „Love Building” este un film realizat cu buget scăzut, iar premiere în cinematografe va fi în 13 septembrie. A fost pentru prima dată difuzat pentru public aici, la Alba Iulia, în cadrul Festivalului „Dilema Veche”.

Potrivit descrierii făcute de invitați, „Love Building” este povestea unui experiment socio-psihologic menit să ajute 14 cupluri să își “repare” relația ajunsă într-un moment critic. Îndrăgostiții vin într-un “love building”, iar poveștile lor de dragoste sunt resuscitate de trei traineri, Silviu, Cristian și Vali (Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguța), ale căror drame se intersectează treptat cu  ale celor pe care ar trebui să îi repare.

Reconstruirea poveștilor de dragoste dintre îndrăgostiți trece printr-o serie de teme si exerciții, date de cei trei pshihoterapeuți și traineri ai taberei. Cu umor, dar si cu o abordare destul de directă și chiar crudă pe alocuri asupra relațiilor de cuplu, tabăra „Love Building” își propune să demonstreze că se poate ajunge la “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax