Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 300 de albaiulieni au participat evenimentul ”Lumini, cameră, publicitate” . Cătălin Bordea a oferit un show extraordinar de stand-up comedy

Publicat

Peste 300 de albaiulieni au participat, miercuri seara, la prima ediție a evenimentului ”Lumini, cameră, publicitate”. La finalul show-ului, albaiulienii au avut parte de aproximativ 40 de minute de stand-up comedy, timp în care Cătălin Bordea a  servit albaiulienilor o porție de râs.

Cei care au ales sa participe la ”Lumini, cameră, publicitate” au putut viziona patru calupuri publicitare structurate pe patru teme. Prima temă a fost dedicată categoriei Men vs Women, în cea de-a doua parte a serii spectatorii au putut viziona reclame cu și despre mâncare sau băuturi. A treia temă a serii a fost  ”Evoluția publicității în România”, iar seara a fost încheiată de ”Topul reclamelor”. Au fost proiectate de la topul celor mai scumpe reclame, până la cele mai vizualizate reclame la nivel mondial.

Evenimentul a fost organizat de Cercul de Marketing de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, coordonat de lector Andreea Muntean. Tinerii au oferit aproximativ 100 de minute de publicitate şi un concurs cu premii ce au constat în pizza sau bonuri de consumație într-unul dintre cluburile din Alba.

Spectacolul a atins cote maxime când, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, a urcat unul dintre cei mai buni comedianți, Cătălin Bordea. Show-ul oferit de acesta a distrat albaiulienii prezenți.

Evenimentul a durat  trei ore, iar cei care au ales să participe la eveniment nu au regretat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax