Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO:Pista de biciclete de pe Mamut la început de primăvară. Gropi, bănci rupte și toalete aruncate în pădure

Publicat

Plină de gropi, pământ, cu toaletele ecologice aruncate prin pădure și semnele de circulație rupte. Așa se prezintă, la început de primăvară, pista de biciclete de pe dealul Mamult din Alba Iulia, loc preferat de albaiulieni pentru relaxare în natură, practic singurul parc adevărat din oraș.

Startul sezonului cald a luat prin surprindere autoritățile, la fel ca și cel rece, și pista este total neprietenoasă cu cei care merg pe ea cu bicicleta sau pur și simplu în plimbare, la pas.

Zeci de metri de asfalt au crăpat după frigul din iarnă, iar dacă ar fi doar asta poate am trece cu vederea, însă pista de biciclete, proiect finalizat în urmă cu 4 ani, arată mai rău ca niciodată. Animalele sălbatice au distrus toaletele ecologice care au ajuns acum bucăți de plastic înșirate prin pădure, semnele de circulație au fost și ele puse la pământ, iar din gardul și băncile de lemn au mai rămas doar bucăți.

“Transalpina” de Mamut, pista de biciclete din zona Valea Popii – Dealul Mamut, la marginea oraşului Alba Iulia, este una dintre cele mai apreciate locaţii de către albaiulienii iubitori de mișcare.

Aceasta măsoară cu puţin peste 5 kilometri şi leagă, prin pădure, două dintre cartierele oraşului: Miceşti şi Pâclişa. 

Valoarea totală a acestui proiect a fost de aproximativ 11 milioane de lei, din care 5 milioane de lei provin din finanţări europene accesate de Primăria Alba Iulia, iar restul din suma totală a fost asigurată din bugetul administraţiei locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax