Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO| Primăria Alba Iulia: Arbori ornamentali, ienuperi, prunus pitic plantaţi pe spaţiile publice din Cetate. Contract semnat cu „Sport Turism”

Publicat

Odată cu venirea primăverii, la Alba Iulia a început sezonul de plantare a arborilor ornamentali. Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia transmit că au fost finalizate lucrările de plantare a 120 de arbori în Parcul Caragiale, Piaţa Alessandria, Parcul Ion I.C. Bratianu, strada Basarabiei, B-dul Încoronarii, strada Nicolae Bălcescu şi parcul de joacă din proximitatea Electrica.

În această săptămână se plantează 80 de ienuperi orizontali, 200 de prunus pitic, 200 de bucăţi de cotoneaster pe axa centrală a municipiului, în zona Centru.

O parte din acest material dendrologic va fi folosit pentru crearea unor compoziţii care să mobilizeze giratoriul de la intrarea în oraş dinspre Cluj, intersecţia cu şoseaua ocolitoare şi scuarurile din zonă, precizează reprezentanţii Primăriei.

În urma deciziei luate de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor s-a desemnat şi operatorul economic câştigător pentru lotul 1 privind amenajarea şi întreţinerea de spaţii verzi din Cartierul Cetate – zona Parcul Unirii – Cetatea Alba Carolina. Contractul s-a semnat cu firma „Sport Turism”, pe o perioadă de 4 ani, astfel că s-a emis ordinul de începere a lucrărilor şi pentru acest lot.


 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gradinarul Cetăţii

    miercuri, 26.03.2014 at 14:36

    Deci asta era ideea… taiem copacii batrani sa facem loc pentru cei tineri…pai draga primarie de ce nu ai zis asa de la inceput?!!
    Da’ bazinu’ se deschide luna viitoare?, se deschide bazinu’ ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax