Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO|ȘTIREA TA pe ALBA24: Nervi întinşi la maxim pe şoseaua de la intrare în Alba Iulia dinspre Cluj, din cauza staţionărilor pe prima bandă

Publicat

Sensul de circulaţie de la intrare în Alba Iulia dinspre Cluj este aglomerat, din cauză că pe prima bandă se găseşte câte un şofer care să o blocheze. Asta susţine un cititor Alba24, care ne scrie că frecvent un conducător auto din Alba Iulia îşi parchează maşina cu nonşalanţă la 200 de metri de sensul giratoriu, din dreptul magazinului Ambient, blocând astfel prima bandă.

Dacă unii se tem de amenzile usturătoare ale poliţiştilor, conducătorul auto din imagine, care îşi parchează maşina în dreptul Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Alba, pe sensul intrării în Alba Iulia dinspre Cluj, nu are nicio problemă cu sancţiunile. Cititorul nostru ne-a scris că vineri dimineaţă, la ora 8.00, la doi kilometri de zona în care maşina era parcată se afla şi un echipaj de poliţie, care nu s-a sesizat. Motiv pentru care   cititorul crede că şoferul are „pile”.

„Acest domn parchează aproape în fiecare zi în acest loc, blocând circulaţia pe prima bandă, mai ales că după 200 de metri urmează sensul giratoriu. Am reuşit să-l surprind pe proprietar chiar în momentul în care îşi parca maşina. La 2-3 km de acest sens giratoriu, în zona magazinului Ambient era un echipaj al Poliţiei rutiere. Dacă până acum niciun echipaj de poliţie nu l-a sancţionat înseamnă că are <pile>”?, ne scrie cititorul Alba24.

Fotografiile sunt de vineri dimineaţa, iar şoferul cu „simţ civic” îşi închidea maşina, semn că autoturismul era parcat fără probleme. „În imagini am reuşit să surprind autoturismul parcat fercvent în dreptul staţiei de pompieri, în apropierea sensului giratoriu. Pozele au fost făcute în 14.02.2014 în jurul orei 08.00”, ne-a scris cititorul Alba24, la rubricaŞtirea ta pe Alba24.

În final, acesta ne transmite: „Sper să ne ajutaţi să scăpăm de acest şofer, care nu ştie unde să parcheze!”.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici!

Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”.

Nu uita să menționezi:

– locul unde s-a întâmplat evenimentul

– ziua și chiar ora la care l-ai surprins

– chiar şi câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mdda

    vineri, 14.02.2014 at 14:45

    Si prima banda din fata pompierilor si jandarmeriei este zilnic ocupata de parcarea unor soferi care lucreaza in zona. Oare acolo nu merge nimeni sa faca curatenie numai in Piata Iuliu Maniu? Sau acolo nu da bine la imagine? Politia comunitara nu are altceva de lucru decat sa dirijeze… sau sa patruleze degeaba …

  2. gheorghe

    vineri, 14.02.2014 at 15:16

    Tineti minte, Hava a spus ca „Nu e drum de viteza” si sincer n-am vazut semn p-acolo cu stationarea interzisa, deci e legal sa ocupe prima banda chiar daca e singura pe sens si exista banda intrerupta, nu continua. Nu e drum express pentru ca Hava are un fetish bizar pentru melci.

  3. conducator aoto

    sâmbătă, 15.02.2014 at 13:15

    bravo gheorghe, tu cunosti putina circulatie la fel am oprit si eu in aceasta zona pt ca nu este nici un semn care sa iti interzica acest lucru.

  4. cetatean

    duminică, 16.02.2014 at 05:21

    Atat timp cat in zona,o zona in care trec frecvent si eu nu este nici un indicator care sa interzica acest lucru eu nu vad gresala . In imagini nu se vede a fi blocaj cauzat sau aglomeratie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax