Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO|ȘTIREA TA pe ALBA24: Parcare „cu tupeu” la Alba Iulia. Cu Loganul oprit în stația de autobuz din Cetate

Publicat

parcare Și în această săptămână, continuăm seria parcărilor „cu tupeu”, cu exemplul unui Logan lăsat ”să se odihnească” în stația de autobuz din zona Mercur. Șoferul, grăbit să ajungă la o destinație, ”a uitat” că stația de autobuz nu este loc de parcare și a lăsat mașina în zona interzisă.

La Alba Iulia, mașina celor de la Polaris, dacă nu are loc de parcare, își face. Supărat din cauza faptului că pentru cei de la firma de salubritate ”chiar nu se aplică legea”, un cititor al ziarului Alba24.ro a trimis o fotografie și impresii pe adresa redacției noastre pentru a le arăta și altora ”cu câtă nesimțire a parcat mașina în stația de autobuz” un șofer, care din comoditate, a uitat de regulile bunului simț.

”După ce în trecut am văzut cum o mașină Polaris traversa Podul Porții a III -a, nu știu ce să mai zic, pentru aceștia chiar nu se aplică legea?”, a întrebat cetățeanul.

Dacă surprindeți situații sau evenimente pe care le considerați de interes pentru comunitate, așteptăm informații și imagini pe Știrea Ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax