Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO|Târg Handmade şi Vintage la Alba Mall: Un birou și o oglindă cu poveste de peste 200 de ani. Obiecte de colecție pentru amatorii de antichităţi

Publicat

O oglindă și un birou din anii 1800 sunt doar două dintre „atracțiile” Târgului Handmade și Vintage de la Alba Mall. Cu o vechime de peste 200 de ani, piesele de mobilier sunt aduse din Mediaș, iar pe lângă târgurile de acest gen din țară la care au mai fost expuse, în acest an au ajuns și la Alba Iulia, în „debut”. Dacă vreţi să vă înfrumusețaţi casa cu astfel de piese, trebuie să dispuneţi de un „capital” generos, respectiv 1.300 de euro pentru birou și 1.250 de euro pentru oglindă.

 

 

Cu sculpturi originale și „prăfuite” de anii care au trecut, la intrarea în centrul comercial, doi expozanți din Mediaș au venit la târg cu piese autentice din anii 1800. Pentru unii poate că astfel de piese de mobilier sunt fără rost într-o locuință, dar cei care apreciază obiectele cu personalitate le știu adevărata valoare. Colecționari sau simpli oameni au pus măcar întrebarea „Ce preț au?” și asta pentru că nu le puteai trece cu vederea.

 

 

 

Iar dacă oglinda și biroul, piese demne de muzeu, sunt în centrul atenţiei la acest stand, expozanții mai prezintă și un jilț al cărui preț ajunge la 1.700 de lei, un ceainic din argint tot din 1800 de 750 de grame și tacâmuri de argint, cu preţuri între 10 lei și 150 de lei.

Pe lângă aceste piese, la Târgul Handmade și Vintage de la Alba Mall, iubitorii de antichităţi și nu numai mai pot găsi costume populare, ceasuri, monede, timbre, bancnote, ceasuri de perete cu pendul, tablouri, fotolii, accesorii – cercei, papioane, butoni, brățări, dar și aparate de fotografiat, sfeșnice, fotolii, canapele, mai exact tot felul de obiecte care poartă cu siguranță o poveste.

Așadar, cei care nu au apucat să treacă sâmbătă pragul târgului mai au la dispoziție încă o zi, să admire minunății ale trecutului și ale prezentului.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax