Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO-VIDEO) Un nou proiect Kaizen, la Alba Iulia: Igienizarea spațiului public din zona fostului Cinema „Columna”

Publicat

Sub sloganul „Strălucire japoneză pentru orașele din România”, la Alba Iulia a avut loc, marți, o nouă acțiune Kaizen 5S Public. Aceasta a constat în igienizarea spațiului public din zona fostului Cinematograf „Columna” și a fost organizată de Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Institutul KAIZEN® România, Asociaţia „Clean Up Japan”, Academia de Poliție din Prefectura Yamanashi, AOTS România (Asociaţia de Instruire în Management Japonez), cu sprijinul Centrului Local “Axente Sever” Alba Iulia al Organizației Naționale “Cercetașii României”.

Evenimentul are ca principal scop aplicarea Managementului Japonez KAIZEN®, la nivelul orașului, pentru a îmbunătăți mediul acestuia și relațiile dintre administrația locală, companiile private și cetățenii. Urmărind să schimbe mediul prin schimbarea mentalității, se dorește împărtășirea unor valori pozitive, precum respect (față de natură și mediu) onestitate și deschidere spre orientare spre performanță.

Prima dintre activitățile evenimentului a debutat la ora 8.00, în Aula Universității din Alba Iulia, cu o sesiune de prezentare. Partea practică a proiectului s-a desfășurat de la ora 9.30 și va consta în igienizarea spațiului public din zona fostului Cinematograf „Columna” din Alba Iulia. Participanții au revenit apoi, de la ora 11.30, în Aula Universității, pentru discuții și concluzii.

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat marți dimineața în zona cinematografului Columna din Alba Iulia pentru a igieniza spațiul public în stil japonez Kaizen. Coorodonatorii programului, din Japonia, au oferit românilor câteva sfaturi pentru eficientizarea procesului de curățare a locurilor cu igienă precară. Una dintre metode ar fi perseverența, implicarea constantă în aceste acțiuni și mediatizarea lor. De asemenea, aceștia au oferit o descriere a procesului în Japonia. Vedeți mai jos, în video, cum se face curățenie, în stil Kaizen, în țara Soarelui Răsare.

Evenimentul ce s-a desfășurat marți la Alba Iulia este parte a unui proiect mai complex, ce cuprinde și alte acțiuni similare ce se desfășoară, în perioada 25-29 iunie, la București și Oradea.

„În județul Alba, acesta este al treilea eveniment Kaizen organizat de Consiliul Județean, parte a proiectului Kaizen pentru județul Alba, proiect ce vizează dezvoltarea companiilor locale prin aplicarea unor principii moderne de management. După un eveniment destinat IMM-urilor și unul destinat tinerilor, iată că acum Alba Iulia este pe harta marilor evenimente ale managementului de succes printr-un eveniment public ce demonstrează cum putem îmbunătăți viața de zi cu zi aplicarea unor concepte simple”, a spus Ion Dmitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

FOTO-VIDEO: Diana TOTH

[nggallery id=396]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Vecin

    vineri, 27.07.2012 at 15:17

    Este o vorba : „Afara vopsit gardul, inauntru leopardul” Cinematograful e casa boschetarilor !!! E un focar de infectie !!! Incendiat de tigarile boschetarilor !! E deschis non-stop !!!

  2. Pingback: LUNI: Acţiune “Kaizen” la Aiud. Participă autorităţi locale, voluntari şi reprezentanţi din Japonia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax