Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Franciza Americană Broaster Chicken DESCHIDE un fast food în Alba Iulia. UNDE îţi poţi depune CV-ul pentru angajare

Publicat

coperta broaster Din luna mai, Franciza Americană Broaster Chicken va deschide un fast food în Alba Iulia. Restaurantul face şi angajări în Alba Iulia, iar cei care doresc să se alăture echipei Broaster Chicken trebuie să trimită un CV la adresa de e-mail broasteralba@yahoo.com.

Se caută tineri (fete şi băieţi) dornici de afirmare, cu o atitudine pozitivă, studii medii cu sau fără experienţă. Noul fast food se deschide pe Bulevardul 1 Decembrie (lângă cafeneaua Gavroche).

Broaster Chicken este în curs de dezvoltare cu reţeaua din Europa şi România.

Meniul restaurantului oferă o varietate de feluri de mâncare de pui – de la BC pui (piept, aripi de pui sau copănele), sandwich-uri delicioase și salate gustoase, diverse pachete de cartofi prăjiţi şi un suc.

De asemenea, restaurantul oferă şi pachete go Mega cu pui, perfecte pentru o cină de familie sau o masă cu prietenii. Meniurile sunt completate de deserturi delicioase, băuturi calde și reci.

În luna mai, Franciza Americană Broaster Chicken deschide un fast food şi în Alba Iulia. Dar până la marele eveniment, conducerea francizei din Alba Iulia face angajări în rândul tinerilor, fete şi băieţi. Cei care vor să se alăture echipei trebuie să depună CV-uri la broasteralba@yahoo.com, iar pentru mai multe informaţii pot suna la numărul de telefon 0740.193275. Se caută persoane dornice de afirmare, cu o atitudine pozitivă, studii medii, experienţa nu este necesară.

Broaster Company a fost înfiinţată în 1954 în Beloit, Wisconsin, Statele Unite ale Americii, la iniţiativa lui Tom Payne, Walter Blakely, Jerold Spates și Jack Vos. Compania nou formată a început să vândă și distribuie echipamente de prelucrare de specialitate, accesorii și componente Broaster la restaurante din întreaga ţară. Astfel a fost rezervată şi denumirea „Broaster” și „Broasted Foods”, care din acel moment sunt utilizate numai de către Broaster, distribuitorii autorizați și restaurante.

Secretul principal este aroma deosebită rezultată prin prăjirea sub presiunea friteozei Broaster Chicken. În acest mod sunt prelucrate produsele alimentare utilizate de cele mai bune restaurante, magazine, supermarketuri, şcoli, spitale și alte instituții și instituții implicate în prepararea meselor de înaltă calitate.

Acest tip de gătit este diferit de cel convențional. Produsul alimentar este tratat într-o presiune controlată în interiorul unui vas etanș. Acest lucru permite alimentelor gătite într-un prăjitor presiune Broaster să fie mai suculente și aromate, în comparație cu produsele alimentare preparate într-o manieră convențională.

Broaster Chicken este un lanţ de restaurante americane, creat cu pasiune pentru a crea un gust excepţional. Baza pentru succesul Broaster Chicken este puiul suculent si aromat servit într-un aluat crocant. Rețeta și condimentele pentru marinat dau puiului un gust unic şi original.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paul

    miercuri, 29.04.2015 at 22:12

    Sa fie intr-un ceas bun

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax