Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FRF a prelungit termenul de înscriere a copiilor la meciul România – Andorra. Sunt admise grupuri cu însoțitor. Condiții

Publicat

Federaţia Română de Fotbal a prelungit termenul de înscriere a copiilor pentru intrarea gratuită la meciul echipei naţionale a României cu Andorra, programat la 15 octombrie, pe Arena Naţională din Capitală, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, informează site-ul oficial al FRF. Meciul va fi transmis LIVE de postul de telviziune PrimaTV

Stabilit iniţial pentru 6 octombrie, ora 15:00, termenul limită de înscriere a fost prelungit până la 9 octombrie, ora 15:00.

„Ca urmare a faptului că multe instituţii au ales să se înscrie în ultimele două zile, pentru că procesarea cererilor este un proces de durată, FRF a decis să prelungească termenul de înscriere până luni, 9 octombrie, ora 15:00.

Partida România – Andorra din preliminariile EURO 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45.

Federaţia Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental şi legislaţia românească, astfel încât la România – Andorra să susţinem cât mai mulţi ‘tricolorii’ pe Arena Naţională.

Astfel, FRF invită şcolile, cluburile sportive, de fotbal şi nu numai, academiile de juniori, şi orice altă instituţie cu activitate juvenilă să vină pe stadion şi să susţină România în drumul spre EURO 2024”, se menţionează pe site-ul citat.

Conform sancţiunii dictate de UEFA, la meciul cu Andorra au acces copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal şi orice alt sport, precum şi legitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori.

România – Andorra, doar cu spectatori copii. Câți însoțitori sunt admiși

Fiecare grup organizat trebuie să conţină minimum 7 copii. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoţit de un cadru didactic, antrenor sau părinte.

Spre exemplu, la 7 copii se admite un însoţitor; la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoţitori adulţi. Intrarea este gratuită pentru copii şi însoţitori!

Pentru înscriere, un reprezentant al conducerii instituţiei respective trebuie să acceseze platforma https://evenimente.frf.ro/romania-andorra/ şi să completeze formularul online.

Odată cu mailul de confirmare va primi un formular de prelucrare a datelor personale ale copiilor, care trebuie completat şi returnat către FRF, conform instrucţiunilor, până la ora meciului.

Înscrierile se pot face până pe 9 octombrie, ora 15:00.

După verificarea datelor, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoţitori. Cu această ocazie, FRF va furniza şi toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naţionale şi organizarea grupurilor pentru acces.

În octombrie 2019, „tricolorii” au mai beneficiat o dată de sprijinul copiilor. Meciul cu Norvegia, 1-1, disputat tot pe 15 octombrie, în aceleaşi condiţii, a adunat în tribunele Arenei Naţionale 29.854 de spectatori, copii sub 14 ani şi însoţitorii acestora.

Ţinând cont de sancţiunea UEFA, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că la meciul România – Andorra copiii nu vor fi expuşi reclamelor la pariuri sportive.

În programul de publicitate digitală, ce se va derula pe ecrane LED la acest meci, mesajele promoţionale ale sponsorului oficial al naţionalei vor fi înlocuite cu promovarea parteneriatelor de responsabilitate socială pe care FRF le susţine.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Andorra la 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Cine transmite LIVE la TV meciul România Andorra

Cine transmite live meciurile României în calificări la Campionatul European 2024:

12 octombrie 2023 – 21:45 Cine transmite LIVE Belarus – România / Antena 1

15 octombrie 2023 – 21:45 Cine transmite LIVE România – Andorra / Prima TV

18 noiembrie 2023 – 21:45 Cine transmite LIVE Israel – România / Prima TV

21 noiembrie 2023 – 21:45 Cine transmite LIVE România – Elveția / Antena 1.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax