Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Frigiderele de metal”. Trupele Rusiei așteaptă un val de frig, în tancurile care înconjoară orașele ucrainiene

Publicat

Trupele Rusiei se confruntă cu frigul extrem în tancurile din Ucraina, care devin „congelatoare de fier de 40 de tone” în timpul unor temperaturi care pot ajunge la -20°C.

Informația a fost publicată de Daily Mail care scrie că înrăutățirea condițiilor meteo va pune într-o dificultate majoră soldații ambelor părți, dar și refugiații.

Trupele ruse blocate în convoiul de tancuri și vehicule blindate de la periferia Kievului s-ar putea confrunta săptămâna aceasta cu mari probleme cauzate de frig, cauzate de o scădere a temperaturilor până la -10 ° C peste noapte, în jurul Kievului și Harkov. Temperatura resimțită poate ajunge la -20 ° C.

Fostul maior al armatei britanice Kevin Price a spus că tancurile ocupanților nu vor deveni altceva decât „congelatoare de 40 de tone” pe măsură ce mercurul scade, comentând că condițiile dure vor distruge moralul trupelor care nu sunt pregătite pentru un război în stil arctic.

Price a declarat că viața soldaților ruși care nu se așteaptă să se confrunte cu temperaturi atât de scăzute în martie va deveni „incredibil de dură”, în timp ce Glen Grant, expert senior în apărare la Baltic Security Foundation, a spus că un tanc ”este noaptea doar un frigider, dacă nu este pornit motorul” – ceva ce rușii pur și simplu nu își pot permite, având în vedere deficitul de combustibil.

„Nu poți să stai și să aștepți pentru că, dacă te afli în vehicul, aștepți să fii ucis. Nu sunt proști’, a spus el pentru Newsweek.

Dar se așteaptă, de asemenea, că temperaturile arctice vor face viața mizerabilă pentru refugiații ucraineni care încearcă să fugă din orașele sfâșiate de război.

Sursă: Daily Mail

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 09.03.2022 at 17:10

    Deci, Tanchistii Sovietici ai Noului TAR Vladimir Putin, nu vor mai trebui sa stea ” cu piciorele-n apa rece ” ca sa ” le vina mintea la cap ” ! Este sufienta racirea creierasului lor de CRETINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax