Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Frizeriile, cabinetele stomatologice, parcurile și spațiile comerciale cu intrare din stradă ar putea fi deschise din 15 mai

Publicat

Printre măsurile de relaxare pregătite după data de 15 mai, este posibil să se deschidă frizeriile și saloanele, cabinetele stomatologice, parcurile și spațiile comerciale care au intrare din stradă, astfel încât să se evite aglomerarea în interior. Aceste detalii ar fi fost comunicate de premierul Ludovic Orban, liderilor PNL, odată cu precizarea că măsurile vor fi luate doar dacă până atunci, numărul de cazuri nu va crește alarmant. 

Cu siguranță vor rămâne închise mall-urile, fiind considerate locuri unde măsurile de distanțare socială ar fi dificil de respectat. De asmenea, nici restaurantele nu vor fi deschise după încheierea stării de urgență.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că până săptămâna viitoare va stabili împreună cu Guvernul ce vor putea și ce nu vor putea să facă românii după data de 15 mai.

Conform unor surse politice, citate de Digi24.ro, în ședința conducerii PNL de marți seara, premierul Ludovic Orban le-a enumerat liderilor partidului câteva dintre măsurile pe care Guvernul le are în vedere, printre care redeschiderea frizeriilor, a saloanelot, cabinetelor stomatologice, a parcurilor și a spațiilor comerciale. Totul însă doar dacă lucrurile vor sta bine și creșterea numărului de cazuri nu va fi una alarmantă.

Orban le-a transmis însă colegilor că relaxarea unor restricții este „analizată”, fără a fi o certitudine, pentru că totul depinde de contextul epidemiologic de la jumătatea lunii mai.

De asemenea, Ludovic Orban le-a spus liberalilor că este nevoie să fie „precauți” în comunicarea publică, pentru că „unii oameni s-au relaxat prematur”.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    miercuri, 29.04.2020 at 10:18

    In sfarsit ne putem tunde, iei

  2. dolfi

    miercuri, 29.04.2020 at 12:58

    + coronavirus gratis!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax