Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Funcția care vă ajută să vă recuperați telefonul mobil cu sistem Android, dacă l-ați pierdut. Vezi cât de ușor se poate recupera

Publicat

furt telefon mobil

Deținătorii unui telefon cu android își pot recupera cu ușurință telefonul în cazul în care l-au pierdut. Asta pentru că androidul va avea un mecanism propriu prin care se poate recupera telefonul pierdut.

Android are o funcție care poate să îi ajute pe cei care și-au pierdut telefonul să îl recupereze. Această funcție există de la versiunea Android 4.4, dar și cei care au smartphone-uri cu un sistem de operare mai vechi o pot instala manual, și asta fără nicio problemă, scrie yoda.ro.

În urmă cu câteva zile, funcția a primit și un mod prin care telefonul te poate suna imediat ce a fost găsit de cineva, scrie techcrunch. În cazul în care cineva și-a piedut telefonul, tot ce trebuie să facă este să deschidă un browser pe calculator și să acceseze Android Device Manager și va putea să își vadă telefonul pe hartă și sunt câteva modalități de a-l recupera.

Există şi o opţiune ca telefonul să sune la un anumit număr la care poate fi găsit cel care l-a pierdut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax