Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Funcţionar de la Finanţe Alba, REŢINUT pentru luare de mită. A fost prins în flagrant de DGA, în timp ce primea 3000 de lei

Publicat

finante Alba Un funcționar de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba a reţinut după ce a fost prins în flagrant de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Alba, luni, în timp ce primea suma de 3.000 de lei de la un denunțător. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de luare de mită. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Este vorba despre Dorinel Bumb, referent la Inspecţia Fiscală de la AJFP Alba.

În data de 3 octombrie, ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba l-au prins în flagrant pe B.D., referent în cadrul unei instituții publice, în timp ce primea suma de 3.000 lei de la un denunțător, pentru a nu-și îndeplini corespunzător atribuțiile de serviciu exercitate cu ocazia unei inspecții fiscale efectuată la un cabinet de avocatură în anul 2015, transmite SJA Alba, într-un comunicat.

La aceeași dată, procurorul de caz a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore față de suspectul B.D., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de luare de mită, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Denunțul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, iar ofițerii SJA Alba au efectuat mai multe acte procedurale în cauză, în baza delegărilor dispuse de procurorul de caz.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul IPJ Alba – S.I.C.E.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax