Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fundașul Ionuț Șerban de la Mureșul Deva a semnat cu Unirea Alba Iulia. Mihai Dăscălescu:”Mă bucur că l-am convins”

Publicat

Unirea Alba Iulia a parafat, luni, primul transfer din pauza de iarnă. Șefii albaiulieni au întărit compartimentul defensiv, cu fundașul de 28 de ani de la Mureșul Deva, Ionuț Șerban. Acesta a semnat cu Unirea Alba Iulia pe o perioadă de un an și jumătate.

Fotbalistul a sosit la Alba Iulia la insistențele președintelui executiv Mihai Dăscălescu. ”Mă bucur că l-am convins pe Șerban să semneze cu Alba, e un jucător care sper eu că ne va ajuta mult în returul de campionat”, a declarat Dăscălescu.

De partea cealaltă, apărătorul de 28 de ani va avea concurență serioasă la Alba Iulia, pe postul său mai evoluând şi Constantin Bumbac, Adrian Potopea, Paul Pistol și Yamoudou Camara. Chiar și așa, președintele executiv, Mihai Dăscălescu susține că echipa se va axa mai mult pe jucătorii tineri în partea secundă a campionatului.

Ionuț Șerban: ”Nu mă sperie concurența, tocmai de asta am venit la Alba”

Sosit de puțin timp la Alba Iulia, apărătorul Ionuț Șerban nu pare speriat de concurența de la Unirea Alba Iulia, ba din contră acesta spune că va fi motivat suplimentar de colegii săi din linia defensivă. ”Sunt foarte bucuros că am semnat cu Alba și sper să joc cât mai bine și să ne menținem pe un loc cât mai fruntaș.  Nu mă sperie concurența, tocmai de asta am venit la Alba, pentru că nu fug de responsabilitate, vreau să joc cât mai bine și cine e mai bun să joace”, a declarat, pentru Alba24.ro, Ionuț Șerban, fundaș central Unirea Alba Iulia.

Ionuț Șerban nu este speriat de situația financiară a clubului: ”Peste tot e greu în țară, deocamdată e destul de greu, dar sperăm să fie cât mai bine și financiar”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax