Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fundația Comunitară Alba va împărți 10.000 de măști vârstnicilor din Alba Iulia care au o situație materială precară

Publicat

Fundația Comunitară Alba vine în sprijinul vârstinicilor din Alba Iulia care au o situație financiară precară și nu își permit achiziționarea de măști de protecție. 

Pentru a le veni în ajutor și pentru a contribui la reducerea riscului de infectare, Fundația Comunitară Alba a achiziționat un număr de 10.000 de măști certificate ca dispozitiv medical, cu un nivel de protecție de peste 98%, care vor fi distribuite în perioada următoare vârstnicilor din Alba Iulia cu o situație socială sub medie.

Fundația Comunitară Alba va anunța, în zilele următoare, condițiile și modalitatea prin care 400 de seniori din Alba Iulia vor intra în posesia pachetelor cu măști, fiecare pachet conținând 25 de măști medicale de protecție.

“Într-o perioadă în care multe organizații neguvernamentale din România au dificultăți majore în a-și implementa programele și chiar în a-și asigura existența, Fundația Comunitară Alba a ales, de la începutul pandemiei, să facă orice efort este necesar pentru a ajuta comunitatea și în contextul crizei sanitare” – a declarat într-un comuncat de presă, Dorin Sava, director executiv FCA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. anca

    luni, 19.10.2020 at 11:12

    de unde se pot procura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax