Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fundația TRANSAVIA investește pentru comunitate într-un nou loc de joacă. Sprijină dezvoltarea creativă a copiilor din Alba Iulia

Publicat

Fundația TRANSAVIA a investit aproximativ 400.000 de lei pentru amenajarea unui nou loc de joacă pentru copiii, la standarde premium, în Micești, Alba Iulia, oferind astfel comunității un mediu ideal pentru explorare, joc și învățare. Inaugurarea va avea loc joi, 8 august 2024, ora 19:00, în Micești și va fi marcată printr-un eveniment special deschis publicului, care va da ocazia copiilor să se joace cu mascote haioase, iar celor mari să se conecteze cu alți membri ai comunității.

Conceput ca un spațiu creativ sigur, care stimulează dezvoltarea copiilor, noul loc de joacă Poppy’s Playgorund, este situat în Micesti, lângă biserica Arca Noetica, construită tot de Fundația TRANSAVIA.

„Copiii din Micești, Alba Iulia, se jucau pe stradă, printre mașini. Am dorit să facem ceva pentru comunitatea în care cresc și copiii noștri, astfel încât să aibă o copilărie frumoasă și sigură. Prin urmare, ne-am asumat responsabilitatea de a crea un spațiu dedicat celor mici, unde, supravegheați de părinți, să poată experimenta fără griji, bucuria de a se juca, de a-și face noi prieteni cu care să învețe și să fie fericiți.

Prin Fundația TRANSAVIA am creat de la zero o zonă recreativă de peste 500 de metri pătrați, unde copiii se pot juca și învăța într-un mediu optim care le stimulează creativitatea și abilitățile fizice. Poppy’s Playground reprezintă o investiție în fericirea și dezvoltarea copiilor și reflectă angajamentul nostru față de comunitate”, declară Theodora Popa-Liteanu, Vicepreședinte TRANSAVIA.

Parcul promovează mișcarea și creativitatea copiilor prin facilități și echipamente moderne, special concepute pentru explorare, joc și învățare, și adaptate pentru diverse grupe de vârstă.

Un plus semnificativ pentru comunitatea locală

Copiii cu vârsta între 2 și 12 ani, supravegheați de părinți, vor avea acces gratuit la locul de joacă în aer liber care promite o experiență unică și interesantă. Cu o capacitate de aproximativ 60 de copii, parcul va fi deschis zilnic între orele 8:00 și 21:00.

Pe lângă momentele nesfârșite de distracție, explorare și imaginație, cei mici se vor bucura de echipamente de calitate, adaptate pentru diferite grupe de vârstă, care vor inspira jocul imaginativ, aventura și mișcarea.

„Prin acest proiect, ne dorim să aducem o schimbare pozitivă în viața comunității și să oferim copiilor noștri un loc unde să se dezvolte armonios și să se bucure de copilărie în siguranță”, spune Theodora Popa-Liteanu, Vicepreședinte TRANSAVIA.

Poppy’s Playground din Micești dispune de suprafețe antitraumă cu modele grafice atractive, tobogane, balansoare și figurine pe arc pline de culoare, o măsuță de șah, leagăne, sisteme de cățărare, o groapă de nisip cu umbrire și o zonă specială pentru copiii sub 3 ani. Pentru a se bucura de o experiență sigură și plăcută, cei mici trebuie să fie permanent însoțiți de părinți și cu toții trebuie să respecte regulile afișate în incintă.

Acest demers face parte din angajamentul continuu al Fundației TRANSAVIA de a contribui la bunăstarea comunității și de a sprijini inițiativele care promovează un stil de viață sănătos și educativ pentru tineri.

Locul de joacă Poppy’s Playground din Micești, Alba Iulia (https://g.co/kgs/ure83fu), oferit de Fundația TRANSAVIA comunității, va fi inaugurat oficial joi, 8 august 2024, începând cu ora 19:00, printr-un eveniment deschis publicului, unde sunt invitați toți membrii comunității.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate