Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FUNNY VIDEO: Grea viaţa de muncitor, n-ai timp nici de coafor

Publicat

Cei care încep să îşi construiască o casă ştiu de la bun început că acest lucru implică bani, timp, dar şi multe sacrificii. Cât de mult este dispus să lase la o parte fiecare pentru a-şi vedea locuinţa ridicată este greu de spus, dar exemplul de faţă ne arată că unii oamenii ar renunţa chiar şi la programarea la frizer, doar pentru a economisi din timpul atât de preţios.

Prezenţi, încă de dimineaţă, pe terenul situat în zona Schit unde lucrează la construcţia unei case, doi bărbaţi au profitat de soarele amiezii şi de cele câteva minute libere, pentru a se tunde. Nu ştim dacă aceştia erau proprietari sau doar simpli muncitori, dar devotamentul de care au dat dovadă la locul de muncă este demn de luat drept exemplu. Aşezat pe scaunul de „frizer”, amplasat în apropierea excavatorului, bărbatul care tocmai era pe punctul de renunţa la podoaba capilară dădea ultimele indicaţii colegului care lucra de zor la fundaţia casei.

Din imagini putem observa clar cum, la mai puţin de 2 metri de micul „coafor”, ceilalţi muncitori îşi vedeau liniştiţi de treburile lor. Proaspăt tuns şi gata de muncă, bărbatul s-a alăturat repede celor de pe şantier.

[media id=99 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax