Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furnicar de turişti, în weekend-ul de sfârşit de an, pe pârtiile din Arieşeni

Publicat

Pârtiile de la Arieşeni s-au dovedit în acest sfârşit de săptămână neîncăpătoare pentru sutele de turişti care au ales să treacă în noul an cu schiurile în picioare. Stratul gros de zăpadă şi cele câteva zile libere au reprezentat suficiente motive pentru a nu sta în casă şi a alege o excursie la munte aşa că, duminică dimineaţa, la Arieşeni abia dacă mai aveai loc să arunci un ac.

Echipaţi cu schiuri, sănii sau snowboard-uri, iubitorii sporturilor de iarnă s-au înghesuit să testeze zăpada de pe Vârtop iar ieşirea la munte a fost una cât se poate de relaxantă. Termometrele s-au apropiat uşor de 0 grade Celsius iar soarele a strălucit până la lăsarea serii, bronzând feţele sportivilor.

Cei care au optat pentru închirierea echipamentelor sportive au avut surpriza să afle că acestea sunt mai ieftine decât anul trecut: 10 lei sania şi 20 de lei schiurile şi clăparii, faţă de 25 de lei cu cât erau închiriate anul trecut. Temperaturile se anunţă în continuare destul de ridicate, aşa că proprietarii pensiunilor din Arieşeni se aşteaptă la un val de turişti şi în zilele următoare. Tot 10 lei costă şi un loc în parcarea special amenajată, iar tarifele la teleschi au rămas aceleaşi ca şi anul trecut – 5 lei pe pârtia mare şi 2 lei pe pârtia mică. O urcare cu telescaunul pe Pârtia Piatra Grăitoare costă 7 lei, dar turiştii pot opta şi pentru abonamente sau pachete promoţionale avantajoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax