Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furnizarea apei potabile în Lancrăm a fost întreruptă, după o avarie produsă la conducta de alimentare. Precizări Apa CTTA

Publicat

Furnizarea apei potabile în localitatea Lancrăm a fost întreruptă vineri, în jurul orei 12:00, în urma unei avarii produse la conducta de alimentare. 

Operatorul Apa CTTA Alba – Sucursala Sebeș anunță că vineri, 22 octombrie, în jurul orei 12:00, s-a produs o avarie la conducta de alimentare cu apă potabilă a localității Lancrăm, în urma unor lucrări efectuate de către un terț.

Echipa de interventie a operatorului se află la fața locului pentru a remedia în cel mai scurt timp avaria.

La reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, situatie în care cetățenii sunt rugați să folosească apa numai în scopuri menajere.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, pot fi semnalate imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numărul de telefon : 0258.834501,  în vederea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax