Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Furt de băuturi alcoolice de la o societate comercială din Albac. Patru tineri sunt cercetați penal

Publicat

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani sunt principalii suspecți ai unui furt comis într-o societate comercială din Albac. Aceștia au sustras sticle de băuturi alcoolice în valoare de 750 de lei.

La data de 11.02.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Albac i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 10.02.2013.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că în noaptea de 8/9 februarie, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani au pătruns prin efracție în depozitul unei societăţi comerciale din Albac, de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 750 lei.

Faţă de cei patru suspecţi, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax