Connect with us
Publicitate

BLAJ

Furt de bijuterii dintr-un magazin din Sebeș. Unde au găsit polițiștii o parte din bunurile sustrase

Publicat

O femeie din Blaj și trei minori au intrat în atenția Poliției după ce reprezentanții unui magazin din Sebeș au reclamat un furt de bijuterii.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 iulie, în jurul orei 13.50, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, din incinta unei societăți comerciale din Sebeș, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bijuterii din argint.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea unei femei de 39 de ani, din Blaj, care era împreună cu doi minori din Blaj și o minoră din Alba Iulia. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea furtului, asupra lor fiind găsite o parte din bunuri.

Bijuteriile a au fost restituite reprezentaților societății comerciale, iar cercetările sunt continuate pentru furt și în vederea recuperării în întregime a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax