Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Furt de la o firmă din Alba Iulia: Suspecte sunt trei femei din Deva

Publicat

Trei femei din Deva sunt suspecte principale în cazul unui furt al unei sume de bani din biroul unei firme din Alba Iulia. Una dintre acestea a fost arestată preventiv, iar pe numele celorlalte vor fi depuse cereri pentru mandate de arestare în lipsă.

Furtul a fost sesizat sâmbătă, la ora 13.32, de către reprezentanţii unei societăţi comerciale din Alba Iulia. Din primele cercetări, poliţiştii au constatat faptul că a fost reclamată dispariţia sumei de 1.300 lei dintr-un birou din incinta societății. De asemenea, la fața locului, polițiștii au reușit reținerea uneia dintre cele trei autoare, iar în urma legitimării s-a constat că aceasta este M.G. de 45 de ani, din Deva.

Polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au reușit identificarea celorlalte două suspecte – B.M. (34 de ani) și A.E. (30 de ani), din Deva. Prejudiciul, în valoare de 1.300 lei, urmează a fi recuperat și predat părții vătămate.

Duminică, M.G. a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, propunerea fiind însușită de către Parchet, iar M.G. a fost prezentată instanţei de judecată, care a emis pe numele acesteia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Alba.

Pentru celelalte două suspecte, B.M. și A.E., polițiștii vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și arestarea preventivă în lipsă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax