Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Furt de struguri de pe un domeniu privat din Blaj. Trei femei vor fi cercetate penal pentru că şi-au însuşit recolta

Publicat

Nu este o noutate că multe persoane certate cu legea şi bunul simţ obişnuiesc să culeagă, toamna, roadele muncii altora. La fel au făcut la începutul acestei săptămâni trei femei din Blaj, care au sustras 100 kg de struguri de pe un domeniu privat. Acestea au încărcat strugurii în saci şi s-au făcut nevăzute, cu recoltă cu tot.

„Camuflajul” nu a funcţionat însă şi pentru un echipaj de jandarmi, care le-au observat pe strada Barbu Lăutaru în timp ce transportau în spinare sacii cu struguri. Au fost oprite pentru un control de rutină, iar pe timpul verificărilor a reieşit faptul că sacii transportaţi erau plini cu struguri pe care femeile au recunoscut că i-au sustras de la o fermă din municipiul Blaj.

În urma cântăririi, a rezultat cantitatea de 100 kg de struguri, care a fost returnată reprezentantului părţii vătămate. Suspectele au fost identificate ca fiind Nicoleta G. (33 de ani), Liliana C. (41 de ani) şi Daniela V. (42 de ani). Pe numele acestora au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax