Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furt din apartament, în Zlatna, în noaptea Ajunului de Craciun. Un tânăr a sustras un televizor și l-a vândut pe o sumă modică

hot televizor casa apartament

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Zlatna este cercetat de polițiști ca fiind autorul unui furt dintr-o locuință din oraș. Mai exact, tânărul în noaptea de Ajun, acesta ar fi intrat într-o locuință de unde a furat un televizor. Ulterior, televizorul în valoare de 700 de lei, l-a vândut unui bărbat, pe suma de 100 de lei. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 decembrie 2019, polițiștii din Zlatna l-au identificat pe un tânăr din oraș ca și persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată în dimineața aceleiași zile.

În sarcina tânărului în vârstă de 21 de ani, s-a reținut faptul că, în noaptea de 24/25 decembrie 2019, ar fi pătruns, prin efracție, într-o casă din Zlatna și ar fi sustras un televizor a cărei valoare a fost estimată, de către persoana păgubită, la 700 de lei.

Ulterior, tânărul ar fi vându televizorul contra sumei de 100 de lei de lei, unui cetățean din Zlatna, de la care polițiștii l-au recuperat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate