Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Furt din locuinţă în Lunca Mureşului. Bijuterii, obiecte casnice, haine şi alimente în valoare de 2.000 lei. Cei trei suspecţi au fost identificaţi de poliţişti

Publicat

În urmă cu două săptămâni, în noaptea dintre 25 şi 26 februarie 2012, trei tineri din Lunca Mureşului au intrat prin efracţie într-o casă nelocuită din sat şi au furat mai multe bunuri în valoare totală de 2.000 lei. Aceştia au fost identificaţi de poliţişti, miercuri, 14 martie şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat parţial şi înapoiat proprietarului.

Miercuri, 14 martie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, în legătură cu care au fost sesizaţi duminică, 11 martie 2012.

Din cercetările poliţiştilor rezultă că, în noaptea de 25 spre 26 februarie 2012, D.A., de 29 de ani împreună cu H.D, de 29 de ani şi B.S., de 23 de ani, toţi din comuna Lunca Mureşului, judeţul Alba, au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit din comuna Lunca Mureşului, iar din interior au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte, produse alimentare, produse de uz casnic si bijuterii, bunuri în valoare totală de 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit persoanei păgubite, iar faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax