Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Furt la Colegiul Militar din Alba Iulia: Anchetatorii nu au putut afla cine a sustras banii și cardul unui elev din vestiar

Publicat

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au închis un dosar de furt, furt petrecut în interiorul Colegiului Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. 

Mai exact aceștia au cerut confirmarea renunțării la urmărirea penală, iar magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea, în data de 28 septembrie 2022.

De asemenea motivarea a fost făcută public fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivir motivării instanței, ”în data de 14.12.2019, persoane necunoscute au sustras suma de 300 lei din portmoneul persoanei vătămate, R. în timp ce acesta se afla la vestiarul Colegiului Național Mihai Viteazul din municipiul Alba Iulia.

Totodată, persoane necunoscute i-au folosit datele cardului banca, care se afla în același și au efectuat 14 tranzacții frauduloase, către diferiți comercianți, în valoare totală de 680,73 lei”, se arată în motivarea instanței.

După o perioadă de cercetări s-a decis ca dosarul să fie închis. În data de 28 septembrie 2022, judecătorii din Alba Iulia au admis cererea procurorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax