Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un prahovean folosea identitate falsă pentru înşelarea victimelor

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au reuşit identificarea lui G.M.M., de 32 de ani, din municipiul Câmpina, judeţul Prahova, ca principal suspect de comiterea a două infracţiuni de înşelăciune în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul lunilor mai şi iunie 2010.

În data de 12 mai 2010, G.M.M., în timp ce se afla într-un bar din Sebeş, prezentându-se angajat al unei firme a acostat un bărbat căruia i-a oferit spre vânzare 200 de litri de motorină, contra sumei de 500 de lei.

Pentru realizarea tranzacţiei, victima i-a dat prahoveanului suma solicitată, dupa care acesta din urmă i-a pretins victimei sa-l transporte până în municipiul Alba Iulia pentru a  prelua nişte lucruri, urmând a se  întoarce pentru a-i da motorina.

La destinaţie suspectul i-a spus victimei să-l aştepte în maşină, urmând a se întoarce în foarte scurt timp, lucru pe care nu l-a mai făcut.

La o lună după acest incident, prahoveanul a mai înşelat o persoană folosindu-de de aceleaşi tertipuri. În timp ce se afla într-un bar din Alba Iulia a acostat o femeie căreia i s-a prezentat ca fiind angajat al unei firme ce are ca obiect de activitatea producţia şi comercializarea de produse din carne, oferindu-i spre vânzare un bax de carne de pui în schimbul sumei de 200 lei.

După ce femeia i-a dat banii, G.M.M. a ieşit din bar, motivând că merge la maşină pentru a aduce carnea şi a plecat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax