Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furt urmat de incendiere la o locuință din Pianu. Un tânăr de 21 de ani, reținut ca suspect

Publicat

Un tânăr din comuna Pianu, cercetat pentru distrugere și furt, a fost reținut de polițiști. El este bănuit că ar fi sustras bani din locuința unui consătean și ar fi provocat un incendiu în urma căruia ar fi fost distruse mai multe bunuri.

La data de 1 martie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat și reținut un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Pianu, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea unor infracțiuni de distrugere și furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 25 februarie 2023, profitând de faptul că ușa locuinței unui consătean ar fi fost lăsată neasigurată, ar fi pătruns în interiorul acesteia și ar fi sustras, dintr-un corp de mobilier, suma de 3.800 de lei.

Ulterior, tânărul ar fi provocat un incendiu în interiorul locuinței, care ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier și bunuri electrocasnice.

Incendiul a fost descoperit de către proprietarul locuinței înainte să se propage, acesta reușind stingerea lui. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax