Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Furtună în zona Ocna Mureş: Timp de oră, grindina şi vântul puternic au răvăşit oraşul şi localităţile aparţinătoare

Publicat

Miercuri, în jurul orei 18.00, o furtună puternică, cu grindină de mărime medie şi vijelie a cuprins oraşul Ocna Mureş şi localităţile aparţinătoare. Oamenii au rămas fără curent electric, străzile au fost inundate şi două maşini au fost avariate de acoperişul unui bloc, ce s-a prăbuşit peste două maşini staţionate.

Vremea s-a înrăutăţit „din senin”, la Noşlac fiind înregistrate precipitaţii cu un debit de 45 de litri pe metrul pătrat. La Ocna Mureş, acoperişul blocului nr. 35 de pe strada Nicolae Iorga a fost smuls de vijelie şi aruncat peste două autovehicule parcate. Arterele Horea şi Cloşca, dar şi o porţiune din strada Mihai Viteazul au fost inundate, iar echipele de intervenţie locală au acţionat pentru scoaterea apei din curţile oamenilor.

În timpul furtunii, au rămas fără curent electric localităţile Ocna Mureş, Noşlac, Copand, Căptălan, Găbud. În jurul orei 21.00, alimentarea cu energie electrică a fost reluată.

Precizăm că miercuri după-amiază, judeţul Alba s-a aflat sub atenţionare Cod galben de furtună şi grindină, în special în zona de munte.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax