Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furturi de benzină, în urma scumpirii carburanţilor

Publicat

Noul val de scumpiri ale carburanţilor a generat modalităţi de operare cunoscute infractorilor. Aceștia s-au specializat în furtul de capace de la rezervoarele de benzină și sustragerea combustibilului. Mai mulți locatari de pe strada Arnsberg din Alba Iulia s-au trezit, peste noapte, fără bușoane la rezervoarele maşinilor. Ca și cum acest lucru nu era de ajuns, proprietarii autoturismelor au constatat că le lipsește și din combustibil. ”În urmă cu câteva zile, am fost înștiințat de către un vecin că nu mai am capac la benzină. Când am verificat, am sesizat că-mi lipseau și câțiva litri de benzină, nu cred că au luat mai mult de 3-4”, a declarat Ioan Roșu, locatar pe strada Arnsberg.

Chiar dacă s-au văzut prejudiciați, proprietarii autoturismelor nu s-au înghesuit să depună plângeri instituţiilor abilitate. ”Noi nu avem nici o plângere înregistrată în acest sens, nu știm nimic despre astfel de infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Alba, Luminița Prodan.

Și proprietarii de magazine de piese auto au mărturisit că, în ultima perioadă, au primit cereri de  astfel de accesorii pentru autoturisme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax